Innovation

Siden Covid-19 ramte Danmark har vi haft travlt med at omdanne vores festivalorientede sortiment til coronasikre faciliteter, til brug for en helt ny portefølje af kunder. Det har resulteret i innovative produkter og specialløsninger.

EKspertise

Selvom vores kunder ændrer sig, er vores kerneforretning den samme. Og vi er gode til det. Vi er eksperter i at udleje kvalitetsmateriale, og yder branchens bedste service.

service

Vi er sjællands hurtigste og mest fleksible leverandør af sanitetsløsninger. Vores sortiment er bredt og kan tilpasses de fleste behov og lokationer. Vi yder selvfølgelig døgnservice, så ingen kunder lades i stikken.

Har du brug for en specialløsning?

Vi har hjulpet institutioner, skoler, plejehjem mv. med gode løsninger, skal vi hjælpe dig?

Besøgsfaciliteter

Opvarmede mødefaciliteter med gode adgangsforhold, der kan rengøres og desinficeres. Vogne & pavilioner udstyres og indrettes efter ønske. Som noget nyt, kan modulerne udstyres med UV-lys for nem desinfektion.

Se basismodulerne 

hegn

Gør det nemmere at holde afstand ved at hegne grupper ind, eller områder af. Vælg mellem lave og høje hegn, med/uden låge. Brug professionelle hegn i skolegården, på legepladsen, eller til sportstævner og events, hvor synlig opdeling gør afvikling muligt.

Se alle hegn

desinfektion

Øg hygiejnen ved at opsætte mobile håndvaske og spritstandere, og nedsæt behov for stærke kemikalier med UV desinfektion af rum og overflader som supplement til afvaskning og afspritning.

Gå til håndvaske

oFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsmateriel til vores kunder og tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi forstår, at som udlejer af toiletter og andet materiel, så har vi et ansvar. Og det tager vi meget seriøst.

få gratis Rådgivning

Siden Covid-19 ramte Danmark har vi haft travlt med at omdanne vores festivalorientede sortiment til coronasikre faciliteter, til brug for en helt ny portefølje af kunder. Vi medvirker meget gerne til kundespecifikke specialløsninger med vores udstyr.

Ring eller send os en mail

Send os en e-mail med dit navn, nummer og hvornår du vil kontaktes, og lad os ringe dig op - eller benyt vores telefonnummer herunder. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. 

TElefonen er altid åben

70 222 001

DTU-logo

DANSK TOILET UDLEJNING APS

Overdrevsvej 36, 4653 Karise

Tlf: 70 222 001

info@dansktoiletudlejning.dk

CVR 40414266

kategorier