Billetvogne

Dansk Toiletudlejning udlejer infovogne/billetvogne/salgsvogne med luger og dertil kontormoduler, kontorpavilloner og skurvogne i mange afskygninger, der efter behov, kan sammensættes til større kontorområder, mødelokaler, spiserum, omklædningsrum og fås med tekøkken, toilet og bad.

Vores vogne kan indrettes efter dine individuelle ønsker, så de fremstår funktionsdygtige og klar til brug ved levering.

Disse vogne med luger kan bruges til mange forskellige formål, og har tidligere været benyttet som billetvogne på festivaller med 4 luger, salgsvogne til markeder og midlertidige informationskontorer ved arrangementer og store events.

Vores sortiment udlejes individuelt til mange formål og kan blandt andet kombineres, så de danner omfattende kontorbyer bestående af en kombination af materiel og sanitetsløsninger.

Se vores store udvalg herunder, og kontakt os på tlf 70 22 20 01 ved spørgsmål og bestilling.

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsmateriel til vores kunder og tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi forstår, at som udlejer af toiletter og andet materiel, så har vi et ansvar. Og det tager vi meget seriøst.

få gratis Rådgivning

Siden Covid-19 ramte Danmark har vi haft travlt med at omdanne vores festivalorientede sortiment til coronasikre faciliteter, til brug for en helt ny portefølje af kunder. Vi medvirker meget gerne til kundespecifikke specialløsninger med vores udstyr.

Ring eller send os en mail

Send os en e-mail med dit navn, nummer og hvornår du vil kontaktes, og lad os ringe dig op - eller benyt vores telefonnummer herunder. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. 

TElefonen er altid åben

70 222 001