Toiletter m. tank

Dansk Toiletudlejning udlejer mobile toiletter med tank til erhverv og private.

Skal du afholde et arrangement? Lej toiletvogne med tank hos Dansk Toiletudlejning. Vi har erfaring med fleksible løsninger til alle typer events, og er klar til at guide dig til den perfekte toiletløsning til dit event.

Vore mobile toiletter med tank er den optimale løsning, når setuppet skal være fleksibelt og tilslutningsfrit, og opstilles steder, hvor der ikke er vand og kloak. Vi leverer toiletkabiner med tank til både små og større events.

Valget af toiletløsning er med til at afgøre om et event bliver en succes. Den gode oplevelse spekulerer man sjældent over som toiletgæst, men det modsatte kan sætte sig i hukommelsen og præge det samlede indtryk. Derfor er det vigtigt, at du som arrangør sørger for de rette bekvemmeligheder og ikke går på kompromis med kvaliteten, når du planlægger en udendørs begivenhed, eller opstiller en byggeplads.

Vores sortiment består af alt fra klassiske toiletmoduler med 1 og 2 toiletter til handicaptoiletter, pissoirs, urinaler og toiletløsninger til mange gæster. Udlejningstoiletter med tanke er perfekte, når det skal være nemt og hurtigt at sætte op, og let at fjerne igen umiddelbart efter, at dit arrangement er løbet af stablen. Se vores store udvalg herunder, og kontakt os på tlf: 70 22 20 01. Vi giver gerne et estimat på dit behov afhængig af din begivenhed.

Kontakt os på telefon 70 222 001