OM OS

Pålidelighed er det vigtigste for os i Dansk Toiletudlejning

Vi er 100 % dedikerede til at servicere vores kunder med kvalitetsmateriel, hver eneste dag, året rundt.

Dansk Toiletudlejning blev etableret i 2011. Vi startede med en drøm om at kunne levere skræddersyede toiletløsninger og service til både den lille havefest og de helt store festivaller. Siden er virksomheden vokset. I dag råder vi over et bredt sortiment af materiel, som vi udlejer til små og store arrangementer i det meste af Danmark.

Vi er stolt leverandør af materiel til velkendte arrangementer som Roskilde Dyrskue, Roskilde Festivalen, Langlandsfestivalen, Vig Festival og dertil en lang række andre større og mindre festivaler, virksomhedsfester og markeder. Vi leverer desuden til private, hvor vi er så privilegerede at udleje kvalitetstoiletter og andet materiel til livets store begivenheder og fester. Igennem vores samarbejder med eventarrangører og teltleverandører kan vi være behjælpelige med totalløsninger til fx havefester, bryllupper og andre større private arrangementer. Vi leverer desuden mobile toilet- og badeløsninger, såvel som reelle beboelsesvogne i forbindelse med renoveringsprojekter og genhusning.

Tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi forstår, at som udlejer af toiletter og andet materiel, så har vi et ansvar. Og det tager vi meget seriøst. Derfor kan du, som kunde hos os, altid regne med følgende:

  • Vi svarer telefonen – også i weekender og helligdage.
  • Vi er pålidelige. En aftale er en aftale – både om tid og sted.
  • Dit arrangement er vigtigt for dig – dermed er det også vigtigt for os. Vi lader ikke vores kunder i stikken.
  • Vores chauffører leverer udstyret som aftalt, og de hjælper med opsætning og montage i det omfang du har efterspurgt. Vores toiletvogne leveres som udgangspunkt klargjort til brug.
  • Vi medvirker meget gerne til kundespecifikke specialløsninger med vores udstyr. Du kan se nogle af de specialopgaver vi har løst i vores casemateriale.
  • Vi kan støtte vores kunder kreativt i både idefasen og under den praktiske udførsel.
  • Vi har en bred vifte af udstyr fra toiletter, mandskabsvogne med bad, til salgsvogne, eldrevne golfvogne, diverse containere og mobile køkkener. Groft sagt leverer vi ’alt i materiel’, og skulle du have behov udover vores sortiment kan vi, i langt de fleste tilfælde, henvise til pålidelige samarbejdspartnere.
  • Endvidere har vi pumpe- og slangeudstyr samt tankvogne dimensioneret til festivaler og større arrangementer. Ingen opgave har hidtil været for omfattende.