Beboelsesvogne

Vores sortiment af beboelsesvogne udlejes til mange formål og kan sammensættes så de passer til ethvert behov. De er lette at transportere med anhængertræk, og kan sættes op overalt. Ønsker du anden midlertidig indkvartering har vi også typen modul.

Se vores udvalg herunder, og kontakt os på telefon 70 22 20 01 ved spørgsmål og bestilling.

Dansk Toiletudlejning har stor erfaring med udlejning af materiel til arrangører af alle slags begivenheder. Vi har et bredt sortiment af eventcontainere til opbevaring, salg af varer og små og store køle-frysecontainere.

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsmateriel til vores kunder og tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi forstår, at som udlejer af toiletter og andet materiel, så har vi et ansvar. Og det tager vi meget seriøst.

få gratis Rådgivning

Siden Covid-19 ramte Danmark har vi haft travlt med at omdanne vores festivalorientede sortiment til coronasikre faciliteter, til brug for en helt ny portefølje af kunder. Vi medvirker meget gerne til kundespecifikke specialløsninger med vores udstyr.

Ring eller send os en mail

Send os en e-mail med dit navn, nummer og hvornår du vil kontaktes, og lad os ringe dig op - eller benyt vores telefonnummer herunder. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. 

TElefonen er altid åben

70 222 001