Badevogne

Dansk Toiletudlejning råder over et stort sortiment af badevogne til alle former for arrangementer (en del flere end afbilledet her)

Vores sortiment består af alt fra 1 rums badeværelser på trailer til handicaptoiletter og større badevogne til store arrangementer, renoveringer og mange badegæster. Badevognene er perfekte, når du søger en kvalitetsløsning, som er let at fjerne igen umiddelbart efter dit arrangement eller ombygning.

Lej mobile badevogne, der kan tilkobles afløbet fleksibelt via slange eller statisk med rør.

Det er nemt at bestille og vi leverer badevognene klargjort til brug.

Se vores store udvalg herunder, og kontakt os på telefon 70 22 20 01 ved spørgsmål og bestilling.

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsmateriel til vores kunder og tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi forstår, at som udlejer af toiletter og andet materiel, så har vi et ansvar. Og det tager vi meget seriøst.

få gratis Rådgivning

Siden Covid-19 ramte Danmark har vi haft travlt med at omdanne vores festivalorientede sortiment til coronasikre faciliteter, til brug for en helt ny portefølje af kunder. Vi medvirker meget gerne til kundespecifikke specialløsninger med vores udstyr.

Ring eller send os en mail

Send os en e-mail med dit navn, nummer og hvornår du vil kontaktes, og lad os ringe dig op - eller benyt vores telefonnummer herunder. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. 

TElefonen er altid åben

70 222 001