Toiletvogne m. afløb

Det kan være svært at vurdere, hvor mange og hvilke toiletvogne, der skal benyttes til et specifikt arrangement. Derfor er du meget velkommen til at benytte dig af vores mange års erfaring i branchen. Vi hjælper dig gerne med at lægge en plan for dit arrangement og komme med vores bud på antallet af toiletvogne til dit arrangement.

Lej mobile toiletvogne til dit næste event, der kan tilkobles afløbet fleksibelt via slange eller statisk med rør. Det er nemt at bestille til præcis dine specifikationer.

Vælg din underkategori herunder for at se vores udvalg.

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsmateriel til vores kunder og tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi forstår, at som udlejer af toiletter og andet materiel, så har vi et ansvar. Og det tager vi meget seriøst.

få gratis Rådgivning

Siden Covid-19 ramte Danmark har vi haft travlt med at omdanne vores festivalorientede sortiment til coronasikre faciliteter, til brug for en helt ny portefølje af kunder. Vi medvirker meget gerne til kundespecifikke specialløsninger med vores udstyr.

Ring eller send os en mail

Send os en e-mail med dit navn, nummer og hvornår du vil kontaktes, og lad os ringe dig op - eller benyt vores telefonnummer herunder. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. 

TElefonen er altid åben

70 222 001

Dansk Toiletudlejning udlejer mobile toiletter, som kan tilsluttes til afløb hos erhverv og private.

Toiletvogne til afløb er vandskyllende toiletter, som man kender det hjemmefra. Disse toiletter er helt ideelle at benytte, hvis man er i nærheden af vand og kloak. Vores mobile toiletter er den optimale løsning, når setuppet skal være fleksibelt og bekvemt. Vi leverer toiletenheder med kværn og pumpe til tilslutning til afløb, hvor der ønskes en fleksibilitet i forhold til placeringen, og toiletvogne med rørtilslutning direkte på afløbet.

Vi har erfaring med fleksible løsninger til alle typer events, og er klar til at guide dig til den perfekte toiletløsning til dit event.

Valget af toiletløsning er med til at afgøre om et event bliver en succes. Den gode oplevelse spekulerer man sjældent over som toiletgæst, men det modsatte kan sætte sig i hukommelsen og præge det samlede indtryk. Derfor er det vigtigt, at du som arrangør sørger for de rette bekvemmeligheder og ikke går på kompromis med kvaliteten, når du planlægger en udendørs begivenhed, eller opstiller en byggeplads.

Vores sortiment består af alt fra klassiske toiletmoduler med 1 og 2 toiletter til handicaptoiletter, pissoirs, urinaler og toiletfaciliteter til store arrangementer og mange gæster. Udlejningstoiletter med kværn er perfekte, når du søger en kvalitetsløsning, som stadig er let at fjerne igen umiddelbart efter dit arrangement, er løbet af stablen. Se vores store udvalg herunder, og kontakt os på telefon 70 22 20 01 ved spørgsmål og bestilling.