Køretøjer

Lej en gator / golfvogn / ambulancevogn til dit event

Sørg for at pladsens team kan flytte mandskab og materialer hurtigt og effektivt rundt på festpladsen. Vores brede sortiment består af indregistrerede vogne, og vælg mellem varianter med 2-4 siddepladser, lad og træk. Vi har eldrevne køretøjer, og vogne og traktorer til benzin og dieselbrændstof.

Vores sortiment af transportvogne udlejes til mange formål og kan sammensættes så de passer til ethvert behov. Se vores udvalg herunder, og kontakt os på telefon 70 22 20 01 ved spørgsmål og bestilling.

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsmateriel til vores kunder og tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi forstår, at som udlejer af toiletter og andet materiel, så har vi et ansvar. Og det tager vi meget seriøst.

få gratis Rådgivning

Siden Covid-19 ramte Danmark har vi haft travlt med at omdanne vores festivalorientede sortiment til coronasikre faciliteter, til brug for en helt ny portefølje af kunder. Vi medvirker meget gerne til kundespecifikke specialløsninger med vores udstyr.

Ring eller send os en mail

Send os en e-mail med dit navn, nummer og hvornår du vil kontaktes, og lad os ringe dig op - eller benyt vores telefonnummer herunder. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. 

TElefonen er altid åben

70 222 001