Beboelsesvogn 4 senge, m. bad, toilet & kværn

INDEHOLDER: OPHOLDSRUM, KØKKEN, 4-6 SOVEPLADSER, BAD & TOILET

Lej en 4-6 personers beboelsesvogn, og skaf ekstra kvadratmeter i forbindelse med renoveringsopgaver og genhusning. Vognen indeholder alle moderne bekvemmeligheder på en begrænset plads. Vognen indeholder 2 køjerum med hver 2 senge og 2 skabe. Det særlige ved denne vogn er, at den nederste køje er ekstra bred i begge soveværelser, således kapaciteten stiger til 6 personer. Beboelsesvognen er indrettet med et badeværelse med toilet, håndvask og brusekabine. Og et spise/opholdskøkken, med over- og underskabe, håndvask, komfur, køleskab, opvaskemaskine og fjernsyn.

Beboelsesvognen opfylder alle krav til et midlertidigt hjem og er ideel til kortere udlejningsperioder. Vognen kan huse en familie, eller et hold af håndværkere på opgave.

Med mange års erfaring, kan vi hos Dansk Toiletudlejning på kyndig vis vejlede dig til den løsning, der matcher dit behov, krav og budget.

Ring 70 222 001

eller

skriv til info@dansktoiletudlejning.com

BeskrivelseProdukt
Længde cm7300
Bredde cm2480
LeveringAnhængetræk
StrømtilslutningSkal tilsluttes strøm
OpvarmningElradiator og frostvagte
IndretningTV, spisebord, 4 stole. Køkken: kogeplade, emhætte, køleskab, ovn, kaffemaskine. 2 soverum: 2 senge 80 cm brede, 2 senge 120 cm brede, 2 garderober, rullegardiner. Bad & toilet.
IsoleringNej
VandtilslutningSkal tilsluttes vand
Afløb til kloakSkal tilsluttes afløb
Indbygget tankNej
Antal toiletter1
Bad1
UrinalNej

Brug for rådgivning om leje af toiletvogn eller andet materiel?

Ring 70 222 001 eller send os en mail til info@dansktoiletudlejning.dk, for en uforpligtende snak.