Herre/dame toiletvogn

Skal du afholde et større arrangement? Sørg for, at dine toiletfaciliteter er helt i top, med en Herre/Dame toiletvogn fra Dansk Toiletudlejning. Vores store opdelte toiletvogn med 4 dametoiletter i den ene ende, og 3 herretoilettet + 2 urinaler i den anden er udstyret med 2 håndvaske i hver afdeling og er den perfekte løsning, når du ønsker et effektivt toilet-setup til havefest, festival og markeder, hvor den kan servicere mange mennesker mest tidsoptimeret.

Toiletvogne med kværn til afløb, er vandskyllende toiletter, som man kender det hjemmefra. Disse toiletter er helt ideelle at benytte, hvis man er i nærheden af vand og kloak. Dansk Toiletudlejning står for tilslutning til vand, afløb og el ved levering af de klargjorte vogne, og er den ultimative toiletløsning, når du ønsker en fleksibel og komfortabel toiletløsning til større udendørs events.

Herre/Dame toiletvognen er forsynet med sæbe dispenser, håndtørrepapir og jumbotoiletrulle. Vognen leveres altid med sæbe og papir klar til brug.

Kontakt os på telefon 70 222 001